uns 80 no ens empassem l'absorció

Foro de discusión abierto a todos los trabajadores de Atos.

Moderador: Ruben

Responder
Avatar de Usuario
JosAnt
Mensajes: 512
Registrado: 20 Ago 2012, 14:24

uns 80 no ens empassem l'absorció

Mensaje por JosAnt » 16 Abr 2013, 11:56

Antiguitat: NO ENS EMPASSEM L’ABSORCIÓ
8 al 2008, 54 al 2012,… i ara al març 17 mésDesprés de la retallada salarial del desembre vam començar a treballar en una nova sol•licitud de l'antiguitat (i dels augments salarials per canvi de categoria).

Hem estat col•laborant i impulsant l'AUTO-ORGANITZACIÓ d'un grup de 17 persones que han pres totes les decisions al respecte del procediment: han escollit advocat, han decidit solidaritzar-se econòmicament amb els que tenen menys poder adquisitiu, etc...

Entenem que hem de fugir de les formes "representatives" del sindicalisme dels majoritaris i que és aquesta la manera que hem d'utilitzar els treballadors per organitzar-nos.

Els costos d'aquesta sol•licitud han sigut de mitjana 360 euros/persona i finalment EL PASSAT 21 DE MARÇ LA VAM PRESENTAR.NO ESTAVEN NEGOCIANT L’ANTIGUITAT PER A TOTES A MADRID?
Tant de bo tinguem que retirar aquesta i l'altre sol•licitud feta al juliol, per l’acord que puguin arribar en la negociació que els delegats de Madrid van pactar amb la direcció a canvi de retirar, el matexi dia del judici, el conflicte col•lectiu per l'antiguitat que UGT va presentar inicialment.
<Annexe la comunicació al respecte enviada des de Madrid en nom de tots els delegats de l’estat, encara que, gairebé com sempre, no sigui així, els delegats de Barcelona no estàvem informats>
RetiradoConflictoColectivoAntiguedadMADRID.pdf
(58.75 KiB) Descargado 1554 veces

No entenem perqué no tenim cap notícia al respecte d’aquesta negociació. Els companys de CGT de Madrid estan exclosos i no saben res al respecte, però els altres?. Serà que no existeix aquesta negociació? Si es així ens han pres el pel, no?, perque van retirar el conflicte col•lectiu gratuitament?. Com es que negocien i a la vegada volen fer un grup per reclamar l’antiguitat?

Responder