Archivo

Las "Buenas Noticias" de CCOO

  • Posted on: 29 March 2018
  • By: leandro

Lo sentimos, pero en CGT no nos podemos aguantar más, no nos gustan las “buenas noticias” de CCOO. Mientras en el comunicado del pasado martes 27 los compañeros de CCOO nos indican que vamos a recibir un aumento de sueldo gracias al nuevo convenio del sector que han firmado conjuntamente con UGT, que ellos no querían firmar, que la culpa es de los demás, porque los trabajadores no asisten a las concentraciones, por el ninguneo de otros sindicatos, por todo eso y más, CCOO/UGT traicionan a los trabajadores del sector y FIRMAN.

Terrorista, l’estat. Responem a la repressió.

  • Posted on: 10 April 2018
  • By: kunker

La repressió i el monopoli legal de la violència és una característica dels estats. A l’Estat espanyol els darrers mesos estem vivint una clara intensificació d’aquesta repressió. Contra cantants pel fet de cantar. Contra docents pel fet d’educar. Contra veïns i veïnes pel fet de reclamar una ciutat millor. Contra sindicalistes. Contra qui ha defensat urnes amb paperetes i contra qui les ha imprès. La situació no és nova. Abans també l’hem patida a mans de les diferents institucions de l’estat (Generalitat i alguns ajuntaments inclosos), però a ningú escapa que ara la seva intensitat feia anys que no la vèiem.

CGT ES MOBILITZA DAVANT LA JUNTA D’ACCIONISTES DEL BANC SABADELL A ALACANT, DENUNCIANT LES RELACIONS LABORALS QUE ES VIUEN A L’ENTITAT I OPOSANT-SE A LA BRUTAL RECONVERSIÓ DEL SECTOR DE BANCA AL NOSTRE PAÍS

  • Posted on: 19 April 2018
  • By: Aleix

L’objectiu de la protesta és denunciar davant la opinió pública la realitat laboral que es viu al banc, sostinguda en incompliments reiterats de la legislació vigent, de pactes laborals, de sentències judicials, trasllats i acomiadaments improcedents, prolongacions il·legals de jornada, etc.

Contra els atacs al dret de vaga

  • Posted on: 24 April 2018
  • By: Aleix

El proper dia 25 d’abril jutjaran el Dret de vaga. Tot judici contra la vaga és un atac als interessos de la classe treballadora i concretament a l’eina fonamental que tenim per a defensar-los.

No som aliens a la voluntat que existeix per part de l’Estat de limitar, per no dir, suprimir la vaga. Minvant els seus efectes, introduint noves mesures legislatives, incrementant els serveis mínims o criminalitzant-nos quan la fem servir.

Som força creixent

  • Posted on: 24 April 2018
  • By: Aleix

Fa ja un any que les hores de vaga realitzades a Catalunya estan creixent. De fet, el darrer any van duplicar les de l’anterior. I tot això sense tenir en compte l’impacte de les 3 darreres vagues generals realitzades i sense que la presa de pèl de la falsa recuperació que ens venen ho impedeixi. Com ja vam dir en el darrer 1er de maig, calia passar a l’ofensiva per trencar un cicle de resistencialisme esgotat.