Archivo

La pujada del SMI, una nova presa de pèl

  • Posted on: 10 January 2018
  • By: Aleix

Comunicat SP CGT Catalunya.

Hem assistit a una nova fotografia de la vergonya. Els secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT han tornat a acceptar aparèixer en públic al costat del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, la ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez, i els responsables de les patronals CEOE i CEPYME. És a dir, al costat dels mateixos polítics que han promogut la reforma laboral i una gran quantitat de retallades i privatitzacions, i dels representants de les organitzacions empresarials que, dia rere dia, empitjoren encara més les nostres condicions de vida.

La Secció Sindical de CGT al Metro de Barcelona torna a exigir la congelació de les tarifes del transport públic

  • Posted on: 11 January 2018
  • By: Aleix

LA CGT TORNA A EXIGIR LA CONGELACIÓ DE LES TARIFES DEL TRANSPORT

La CGT com a organització anarcosindicalista, fa molts anys que lluita per un transport públic assequible per a tothom i de qualitat. Aquesta lluita va des del sector ferroviari (RENFE, METRO…) fins al transport de viatgers per carretera.

La CGT ha denunciat reiteradament l’abús continuat de les pujades dels títols de transport i, concretament la CGT de Metro portem molt de temps reclamant i exigint tarifes socials adequades per a tots els treballadors/es.

Subida Salarial: Correo de la RLT del Grupo Atos a Thierry Breton

  • Posted on: 31 January 2018
  • By: Aleix

Este es el texto del correo enviado (en francés, inglés y castellano) el 29 de enero por la RLT del Grupo Atos al CEO del Grupo Atos:

Nos ponemos en contacto con usted como representantes de los trabajadores de todas las sociedades del grupo Atos en todos los centros de trabajo de España para hacerle conocedor de la situación, extremadamente preocupante a nuestro juicio, que tenemos en nuestra geografía.

Calendari Barcelona 2018

 

Calendari Sabadell 2018