Archivo

Ens estan enganyant, defensem les pensions

  • Posted on: 1 March 2017
  • By: Aleix

Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya

Una nova agressió contra els interessos de la gran majoria de la població s’està preparant. Com qui cuina un plat a foc lent, des de fa mesos els mitjans de comunicació (que depenen de grans empreses) i el govern central estan filtrant, dia rere dia, informacions sobre la insostenibilitat de l’actual sistema de pensions. Ens diuen que hi ha un dèficit de 16.000 milions d’€ a la Seguretat Social, que hi ha un envelliment de la població i que ambdós factors obliguen a modificar quines pensions cobrarem en jubilar-nos i el temps que haurem d’estar treballant per a poder-ne rebre. I poc a poc van apuntant les seves mesures que, curiosament, van en la direcció d’atacar directament les nostres condicions de vida.

La revolució imparable de les dones. Manifestació a Barcelona el 8 de març

  • Posted on: 7 March 2017
  • By: Sarko

MANIFEST

Avui, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, totes juntes reivindiquem EL DRET A DECIDIR-HO TOT: la nostra sexualitat, el nostre projecte de vida que inclou, o no, la maternitat, la nostra educació, les nostres condicions laborals, quin ús fem del nostre temps lliure, del nostre present i del nostre futur.

Reivindiquem i exigim una societat lliure d’opressions, d’explotació i de violències masclistes. Volem una societat on ni el capitalisme, ni el patriarcat, ni les religions dictin les polítiques públiques que condicionen les nostres vides.

¡Bailemos Juntas Nuestra Revolución!

  • Posted on: 7 March 2017
  • By: Sarko

8 DE MARZO. DÍA INTERNACIONAL DE LA MUJER TRABAJADORA

Desde el anarcosindicalismo queremos recordar, que nos gustaría y luchamos por ello, unas relaciones entre las personas que no tuvieran que verse sometidas a intercambios comerciales de ningún tipo y que, por lo tanto, la explotación laboral no existiera.

15ª Reunión de la Mesa de Negociación del Acuerdo Formación

  • Posted on: 17 March 2017
  • By: leandro

El martes, 14 de marzo, se celebró la decimoquinta reunión de la Mesa de Negociación del nuevo Acuerdo Estatal de Formación para Atos Spain, que dedicamos a revisar el nuevo borrador aportado por la empresa. Según nos dijeron en la anterior reunión, la idea era combinar las aportaciones de CCOO y UGT al borrador anterior.