Archivo

No ens alimenten molles

  • Posted on: 30 January 2017
  • By: kunker

Els propers pressupostos de la Generalitat per a l’any 2017 no ens deceben. De fet, a la CGT de Catalunya no ens deceben ni aquests pressupostos, ni els de l’any proper. Com tampoc ho van fer els prorrogats del 2016 o els d’anys anteriors. Sabem que de governs de la burgesia només en podem esperar uns pressupostos que responen als seus interessos i, per tant, que van directament en contra dels nostres. Dels de la immensa majoria de la població que som de classe treballadora: migrants, aturats i aturades, gent amb contractes precaris o feina sense contracte, però també els i les assalariades amb contractes més estables i millors condicions salarials.

La importància de dir No a la falsa unitat sindical

  • Posted on: 9 February 2017
  • By: Aleix

Article d’Òscar Murciano

D’ençà la dita Transició espanyola es va evidenciar que l’aposta del règim pel control social tenia un eix principal: l’assimilació de tota organització antisistèmica a la teranyina institucional i la pau social, el reforçament de les ja domesticades i el xarop de marginació i repressió pels qui no s’empassaren el verí.

antiPremis a les pitjors empreses sector TIC

  • Posted on: 13 February 2017
  • By: kunker

El proper 23 de febrer es celebra a l'auditori la "Nit de la informàtica i les telecomunicacions", amb presència de Puigdemont i patrocinat per les pitjors multinacionals del sector per a vendre mentides vàries.

Vaga estibadors 22 a 25 de febrer

  • Posted on: 14 February 2017
  • By: kunker

La liberalització del sector està precedida per una reforma del sector per part del Ministeri de Foment que precaritzarà les condicions de treball i avalarà acomiadaments massius.

La Nit de la Precarietat TIC. El 23 de febrer concentració a les 18h davant l’Auditori de Barcelona i entrega dels anti-premis a les empreses del sector TIC

  • Posted on: 21 February 2017
  • By: Aleix

La Nit de la Precarietat TIC

El proper 23 de febrer se celebra la ’Nit dels telecomunicacions i la informàtica’ a l’Auditori de Barcelona. Aquest esdeveniment premia iniciatives empresarials o de comunicació i compta amb el patrocini de diversos depredadors de drets dels treballadors com Everis (en dura pugna amb l’infern pel que fa a condicions de treball), INDRA (que després del seu ERO polític de 1750 acomiadaments ara anuncia que li sobren 500 persones més després de la compra de Tecnocom), T-Systems (empresa addicta a acomiadaments col·lectius i objectius) o de la tríada Vodafone-Telefónica-Orange autèntics campions en la precarització de més d’un centenar de milers de llocs de treball, així com moltes altres empreses del sector que actuen d’una manera molt similar.