Archivo

Jornada Intensiva 2016

 • Posted on: 15 June 2016
 • By: Aleix

Nuestro Acuerdo Marco dice que con carácter general todos los trabajadores tendrán Jornada Intensiva desde el 16 de junio al 31 de agosto, el horario será de 8:00 a 15:00 horas. Así que esta misma semana comienza la Jornada Intensiva en AtoS.

La sección sindical de CGT en HP convoca HUELGA el próximo 1 de Julio

 • Posted on: 28 June 2016
 • By: Aleix

Las secciones sindicales de CGT en HP Outsourcing, HP Procesos y HP Consultoría y Aplicaciones han convocado Huelga estatal el próximo 1 de Julio.

El motivo es la política de despidos continuada de la empresa, que lleva acumulados 1200 en 4 años, entre ellos 200 que fueron parte de un ERE en Zaragoza en 2014 y 84 despidos en el último cuatrimestre de 2016. Esto ha supuesto progresivamente la sustitución de un 44% de la plantilla indefinida en estos últimos años por personal subcontratado y ETT en precarias condiciones laborales.

La CGT de Catalunya davant la greu i delirant imputació a 27 persones de la UAB, entre elles el nostre secretari general

 • Posted on: 6 July 2016
 • By: kunker

Volem informar que ens ha arribat l’escrit d’acusació de la fiscalia per les protestes estudiantils i sindicals a la UAB durant la primavera del 2013, durant les quals es va ocupar l’edifici del rectorat de la UAB l’any 2013. En una successió d’imputacions que qualifiquem de delirants i aberrants, s’acumulen peticions de presó que arriben fins els 11 anys i 5 mesos pel nostre secretari general, el professor Ermengol Gassiot, i peticions semblants per a 25 estudiants i un treballador del PAS (personal d’administració i serveis), delegat al comitè d’empresa del PAS pel sindicat CAU-IAC.

Cas 27i+ UAB: El fiscal no és (l’únic) problema

 • Posted on: 11 July 2016
 • By: ruben

Fa uns dies les 27 persones encausades arran d’una denúncia de la UAB i d’alguns membres del seu antic Equip de Govern van rebre una notícia. Poc a poc, els darrers mesos ja n’hem anat rebent de notícies: que si es cridava a algú a declarar, que si es traslladava la instrucció del jutge a les parts, etc. Poc a poc el cas dels “27 i més” anava avançant. Inexorablement. Fins que, com deia, fa pocs dies hem rebut una altra notícia. La petició de presó que el fiscal formula per a totes i tots nosaltres. Jo diria que els 27, en llegir el seu escrit d’acusació, ens hem quedat perplexes, glaçats o profundament indignats, segons el cas. En tot cas, però, ho hem fet en menor mesura que els nostres advocats i advocades.

VAM CONSTRUIR UN NOU MÓN I HO TORNAREM A FER

 • Posted on: 18 July 2016
 • By: kunker

Les militants de la Confederació General del Treball no vivim del passat. Vivim en el present i ens nodrim de les lluites del present. Però tampoc no ens resignem a oblidar d’on venim. I, sobretot, a recordar allò que hem estat capaces de realitzar al llarg de la història els treballadors i les treballadores organitzades en les files de l’anarcosindicalisme. Avui fa 80 anys que a Barcelona i a moltes altres poblacions de Catalunya el poble va aturar el feixisme. I ho va fer sense demanar permís a ningú: fent sonar les sirenes de les fàbriques, proclamant la vaga general, alçant barricades als carrers i a les places per combatre i derrotar l’alçament militar amb les armes a la mà.

6ª Reunión: Negociación Acuerdo Marco

 • Posted on: 19 July 2016
 • By: leandro

Podríamos resumirla brevemente así: "Hemos venido a perder el tiempo, que luego ya marcaremos un plazo ajustadito y negociaremos la distribución irregular de la jornada a todo trapo y sin entrar a fondo en los detalles y consecuencias"

Absorción Antigüedad

Es el primer año que cobro antigüedad estoy en Atos desde el XXXX y es porque creo que ya me estan absorbiedo la antigüedad en el complemento personal convenido, en Diciembre fue de YY,YY, de hecho siempre ha sido esta cantidad, en cambio en Enero ha sido de ZZ,ZZ que sumado al nuevo concepto de antigüedad de RR,RR curiosamente suma YY,YY y no creo que sea coincidencia. Es para saber si estoy en lo cierto.