Archivo

Huelga Indefinida del Back Office de Iberdrola en T-Systems

 • Posted on: 4 February 2016
 • By: ruben

Desde la CGT en coordinación con la plataforma de los trabajadores afectados del Back Office de Iberdrola y ante el comunicado de las S.S. de CCOO y UGT, deseamos trasladaros la visión de lo acontecido hasta ahora, que derivará mañana desde las 7:00 en Huelga Indefinida para todos los trabajadores afectados de ese departamento.

Èxit de la vaga d’autobusos de TMB, amb assemblea de 900 treballadors que aprova calendari de vaga parcial del 15 al 19 de febrer, obert a noves mobilitzacions

 • Posted on: 5 February 2016
 • By: ruben

La secció sindical de CGT d’Autobusos de TMB de Barcelona informa que l’aturada convocada per al dia d’avui, dimecres 3 de febrer han estat un èxit i ho ha secundat el 85% de la plantilla d’Autobusos.

Així mateix, l’assemblea realitzada a les Cotxeres de Sants, va comptar amb l’assistència de 900 conductors d´autobusos, mecànics i personal administratiu.

Oficina Antifrau Catalunya dóna la raó a CGT sobre el frau d'ATLL

 • Posted on: 9 February 2016
 • By: kunker

FRAU A ATLL-Acciona busca incrementar la factura de l'aigua

 

L'Oficina Antifrau recomana la rescissió del contracte d'Aigües Ter-Llobregat amb Acciona i envia informe a Fiscalia Superior per possibles responsabilitats penals.

 

Es confirmen, i s'incrementen, els fets denunciats per la CGT de Catalunya el 16 d'abril de 2015 (més informació:   http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article11092#.Vrnmk0CaSVM)

 

Manifestació per la llibertat d’expressió el 20 de febrer a Barcelona, 17h a Plaça Universitat

 • Posted on: 18 February 2016
 • By: ruben

ACTUACIONS DE TITELLES I MANIFESTACIÓ
Dissabte 20 de febrer a les 17h
PLAÇA UNIVERSITAT, BARCELONA

UN CRIT A LALLIBERTAT

Dos joves emmordassats, empresonats, i privats de la seva llibertat. Perquè la fiscalia al servei del poder i un jutge, ex-policia, amb un passat gens clar, decideixen que una sàtira inspirada en una obra de García Lorca realitzada amb unes titelles de cachiporra, interpreten que una trama sobre muntatges policials és terrorisme.

La CGT entra con fuerza en Capgemini

 • Posted on: 18 February 2016
 • By: ruben

El 10/2/2016 nos presentamos por primera vez en Capgemini, a continuación os detallamos los resultados de la votación:

 

CCOO --> 286 votos, 11 delegados

CGT --> 211 votos, 8 delegados

CSIF --> 95 votos, 4 delegados

 

 

 La participación ha sido de un 36,9%, superior a la de elecciones anteriores.

 

¿Quién dijo que la Huelga no servía?

 • Posted on: 18 February 2016
 • By: ruben

¿Quién dijo que la Huelga no servía?

Compañeros/as,

Os informamos que el pasado viernes, la huelga indefinida que mantenía el Back Office del cliente Iberdrola de T-Systems desde el 4 de febrero, terminó con un absoluto triunfo por parte de los trabajadores. Se alcanzó un acuerdo entre la Empresa y el Comité de Huelga para el mantenimiento de TODOS los puestos de trabajo, incluidas sus condiciones laborales. Este acuerdo refrendado de forma unánime por los trabajadores en huelga, da fin al conflicto abierto.

CGT Catalunya davant la proposta de l’Ajuntament de Barcelona per negociar fora de l’àmbit del Comitè de vaga de Metro TMB

 • Posted on: 22 February 2016
 • By: Aleix

Comunicat del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de CGT Catalunya.

Des del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya i davant l’anunci per part de l’Ajuntament de Barcelona de la convocatòria avui d’una reunió amb les principals organitzacions sindicals amb presència a TMB, entre elles la nostra, per a tractar sobre el conflicte al Metro de Barcelona, volem fer saber el següent:

Òscar Sánchez: ‘Al metro, un problema és la diferència brutal de salaris que hi ha’


 • Posted on: 23 February 2016
 • By: kunker

Òscar Sánchez és un dels portaveus del comitè de vaga del metro de Barcelona. La vaga és de dos dies: ahir i demà. Sánchez és afiliat al sindicat CGT, el sindicat més votat del metro, que té 9 delegats de 27. En aquesta entrevista ens parla de les reivindicacions dels treballadors i de la posició d’Ada Colau, amb qui és molt crític, i explica un dels rerefons del conflicte: la diferència de salaris entre els directius i els treballadors.

Páginas