Archivo

Les xifres de l’atur del 2015 i l’afiliació a la Seguretat Social. Comunicat SP Comitè Confederal CGT

 • Posted on: 12 January 2016
 • By: Aleix

“El creixement econòmic, la baixada de l’atur i l’augment de cotitzadors a la Seguretat Social, s’alcen sobre una societat cada vegada més precaritzada, més desigual i més injusta.”

Des de CGT denunciem la falsa recuperació econòmica basada exclusivament en l’augment de la taxa de guany de l’empresariat i, especialment, en la major explotació de milions de persones assalariades.

L’ICAMS desconvoca les reunions acordades amb la CGT com a càstig per les concentracions

 • Posted on: 22 January 2016
 • By: ruben

L’ICAMS desconvoca les reunions acordades amb la CGT

Acampades i protestes contra l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques i Sanitàries havien motivat un seguit de reunions amb el sindicat CGT i col·lectius d’afectades. Però la direcció de l’ens ha suspès aquesta via abans de començar a negociar

ANNA CELMA - 21/01/2016 - Directa

Después de convocar Huelga Indefinida, HP ya negocia

 • Posted on: 22 January 2016
 • By: ruben

El pasado jueves 14 de enero, HP informaba a los sindicatos de una subrogación de 37 trabajadores a la empresa Extel. Con el mínimo tiempo indicado por ley para evitar una reacción de la plantilla.

 

HP también avisa que no piensa negociar el traspaso porque se mantendrán las condiciones y la ley no la obliga a ello. Desde CGT no dudamos que así sería, como tampoco dudamos que el problema es que Extel hará una escabechina con los trabajadores subrogados.

Horas antes del inicio de huelga indefinida en HP, se alcanza un preacuerdo

 • Posted on: 26 January 2016
 • By: ruben

A pocas horas del inicio de huelga indefinida, convocada únicamente por CGT ya que los otros sindicatos no lo consideraron oportuno, se ha alcanzado un preacuerdo ratificado por la asamblea de trabajadores.

La historia de un conflicto relámpago

El pasado jueves 14 de enero, HP explica a los sindicatos que hará una subrogación a Extel de 37 trabajadores. Lo hizo con el mínimo plazo legal (15 días) y negándose a abrir negociaciones porque la ley no obliga a ello si se mantienen las condiciones laborales.

CGT pel tancament de l’ERO a Indra

 • Posted on: 27 January 2016
 • By: Aleix

Recorrem la sentència de l’Audiència Nacional contra l’ERO davant el Tribunal Suprem i demanem que s’avaluï el tancament anticipat de l’ERO.

El 15 de gener de 2016 CGT ha presentat el recurs de cassació davant el Tribunal Suprem a la sentència de l’Audiència Nacional contra l’ERO de Indra Sistemas SA.

CGT Ensenyament exigim al nou Govern mesures urgents en defensa de l’educació pública i de les condicions de treball del professorat

 • Posted on: 28 January 2016
 • By: Aleix

CGT ensenyament exigim al nou Govern un pla de mesures urgents en defensa de l’ensenyament públic i per aturar la degradació de les condicions de treball del professorat.

Ja tenim nou Govern i nova Consellera: La Sra. Meritxell Ruiz. La nova consellera, alumna de l’Opus i amb formació en administració i direcció d’empreses, va ser la mà dreta d’Irene Rigau a la Conselleria i va representar a CiU a les comissions parlamentàries d’Educació que acabarien desenvolupant la LEC.

Páginas