Archivo

Valoració d'una traïció (ERE Indra)

 • Posted on: 20 August 2015
 • By: Aleix

Quan es comet una traïció tot traïdor intenta justificar-se. Quan la traïció és tan gran com per enviar al carrer a més de 1.000 persones almenys esperem que no ens prenguin per idiotes perquè, a més de venuts, seria com si ens donessin un cop de peu a la boca.
 

CCOO, UGT, USO i STC acorden 1750 afectacions per l’ERO d’Indra

 • Posted on: 20 August 2015
 • By: Aleix

CCOO, UGT, USO i STC acorden 1750 afectacions per l’ERO d’Indra
A data 4 de agost, a la 8a reunió de la taula negociadora, CCOO, UGT, USO i STC han arribat a un acord amb la direcció d’Indra afectant 1750 treballadors, dins el marc de l’ERO iniciat el passat 25 de juny.

Trist i decebedor el preacord sobre l´ERO a Catalunya Caixa que suposa acomiadar a 1.557 treballadors/es

 • Posted on: 20 August 2015
 • By: Aleix

Com a trist i decebedor podem definir el preacord al qual s’ ha arribat.
Tothom coincidirà que un procés que finalitza amb l’ obligatorietat de deixar de forma forçosa una feina, no pot ser motiu de celebració. A més, hem de considerar que molts companys i companyes hauran d’ optar per vacants que els allunyarà de les seves famílies i els seus entorns.
Això pot provocar que encara sigui més gran el nombre de treballadores i treballadors que es vegin obligats a deixar l’ entitat.

Indra: Se consumó la traición

 • Posted on: 20 August 2015
 • By: Aleix

Los que hasta ayer decían No al ERE, acaban de firmarlo. Los sindicatos firmantes CCOO, UGT, USO y STC acaban de perpetrar la traición avalando los despidos forzosos y las causas.

Se confirma que todos los frenos que ponían esos agentes sociales a una movilización contundente que presionara fuertemente a la empresa han acabado en el escenario habitual: Firmar lo que la empresa ya tenía previsto al empezar y presentarlo a la plantilla con el tradicional chantaje: "O lo tomas o lo dejas".

Un 35% dels catalans té problemes per dormir a causa de la crisi

 • Posted on: 20 August 2015
 • By: Aleix

Les dades del darrer CEO reflecteixen que el 22% de la població ha hagut de recórrer a l’ajuda econòmica de familiars i el 19% ha tingut problemes de salut
Salut mental,Salut Dissabte, 1 d’agost de 2015, a les 09:00 h
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
La crisi causa estralls en la salut dels catalans. D’acord amb l’enquesta "Valors socials i polítics", publicada ahir pel Centre d’Estudi d’Opinió (CEO), un 34,7% dels catalans ha patit dificultats per dormir a causa de les mancances econòmiques i un 18,6% ha tingut algun problema de salut.

El fantástico negocio de los EREs amistosos

 • Posted on: 20 August 2015
 • By: Aleix

Reforma laboral tras reforma laboral, los mecanismos de solución pacífica de conflictos laborales han sido laminados hasta casi su desaparición. Hacer hoy un despido colectivo, o una eliminación de condiciones laborales, es un simple procedimiento donde la Ley no pone apenas justificación o impedimento alguno a los deseos empresariales.

 

 

 

La CGT SÍ que diu NO a l’ERO d’Indra

 • Posted on: 20 August 2015
 • By: Aleix

CCOO, UGT, USO i STC han subscrit una proposta en la Taula de Negociació en la qual obren la porta als acomiadaments forçosos i no voluntaris, en contra del que havíem mantingut tots els sindicats fins ara.
Aquesta ruptura i canvi de criteri per part d’aquests 4 sindicats no ho recolzarem des de la CGT, que seguim en la nostra línia de no reconèixer causes, per la qual cosa no hi ha excedent de plantilla. (Els economistes de tots els sindicats han reconegut en la taula de negociació que no existien aquestes causes).

Páginas